Wacht u Digitenne (DVB-T2) af?

Wacht u Digitenne (DVB-T2) af?

KPN gaat Digitenne voor het einde van 2018 omzetten naar DVB-T2 met HEVC/H.265 omdat het bedrijf frequentieruimte moet inleveren. Dit betekent echter wel dat de meeste tv-toestellen een losse settopbox nodig hebben om Digitenne te kunnen blijven ontvangen.

Het omzetten van een bestaand Digitenne headend van DVB-T naar DVB-T2 heeft daarom als gevolg dat u alle tv’s moet vervangen door H.265 compatible toestellen of bij elk toestel een losse settopbox moet plaatsen.

Er is een betaalbaar alternatief. We hebben in samenwerking met Triax een flexibele oplossing ontwikkeld, die we u voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Plug & play over naar Joyne Zakelijk

Met het compleet geconfigureerde Triax TDH 800 headend maakt u gebruik van uw bestaande coax-infra. Als u gebruikmaakt van een multiswitch of LNBF, kunt u deze direct aansluiten op de SAT-ingang (DiSEqC, 22KHz, 13/18 V). Het systeem is ingericht voor het Joyne Basis Zakelijk pakket:

  • 1 x Triax TDH 800 main unit
  • 2 x Triax TDH 811 Frontend DVB-S2
  • 2 x Triax TDH 844 DVB-T Backend CI óf Triax TDH 846 DVB-C backend CI
  • 2 x Joyne ProCAM Business Cardless CI Module Conax

We leveren dit headend plug & play met DVB-T uit of DVB-C uit.

Om het Joyne signaal te ontvangen heeft u een schotelantenne (min. 64 cm en voorzien van twin lnbf) nodig, deze is niet inbegrepen. De overeenkomst voor Joyne Basis Zakelijk kunnen wij voor u ook verzorgen. Met dit pakket ontvangt u 36 televisiezenders (waaronder 17 in HD-kwaliteit) en 10 radiozenders voor € 5,75 per aansluiting. De regionale zenders worden in carrousel uitgezonden op twee kanalen.

Flexibele oplossing voor televisieontvangst

Het Triax TDH 800 headend is modulair gebouwd en daarom bijzonder flexibel. De unit heeft 16 sloten voor modules, waarmee u eenvoudig en tegen lage kosten bijvoorbeeld de Duitse FTA zenders toevoegt aan het zenderpakket. U bent met deze oplossing voorbereid op de toekomst.

Zenderpakket Joyne Basis Zakelijk

Televisie Radio
NPO 1/2/3 HD Discovery ID HD TV Oost NPO Radio 1/2/3/4/5
RTL 4/5/7/8 HD Nickelodeon Omroep Gelderland Radio NL
SBS 6/9 HD TLC History Channel HD 100% NL
Net 5 HD Omroep Brabant National Geographic Sky Radio
Disney XD/Veronica HD L1 Family 7 Radio 538
Comedy Central AT5 Fox Veronica
Spike 24 Omroep Zeeland Crime+ Investigation
Eurosport HD TV West 24 Kitchen
Eurosport 2 HD TV Noord FTA
Discovery Channel HD Omrop Fryslan