Triax EoC (ethernet over coax)

Triax EoC (ethernet over coax)

Triax introduceert een nieuwe EoC MediaConverter zonder wifi, dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de hospitality sector.

Met de nieuwe EoC mediaconverter heeft Triax een nieuw lid in de EoC familie, dit model heeft geen wifi en is gemaakt om een bedrade internetverbinding te realiseren over de bestaande coax infrastructuur, dit zorgt voor aanzienlijk lagere installatiekosten, aangezien er geen nieuwe netwerkkabels getrokken hoeven te worden.

  1. Nieuwe mogelijkheden voor de hospitality markt
  2. Een snel netwerk in iedere hotelkamer
  3. Gasten kunnen zelf bepalen welke content ze zien
  4. Geen kosten voor nieuw kabels

De trends van vandaag zijn de gewoontes van de toekomst.

De trends in de markt laten zien dat de hotel gast graag naar dezelfde entertainment kanalen kijkt als thuis. Te denken aan bijvoorbeeld Netflix. Omdat deze vraag ontstaat is het voor een hotel van groot belang dat het netwerk voldoet aan de hoogste eisen, zoals snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

De nieuwe EoC MediaConverter

  1. Snel, betrouwbaar en een veilig netwerk voor de gasten
  2. De bestaande coax infrastructuur kan gebruikt worden
  3. Lage kosten i.v.m. het niet hoeven vervangen van de kabels
  4. Installatie in ±15 minuten, geen downtime van de kamers

De Triax EoC (ethernet over coax) MediaConverter opent een scala aan mogelijkheden voor de hospitality markt en is een grote meerwaarde voor de hotelgast.

Op EoC gebied de beste in zijn soort, maakt gebruik van de G.hn Wave 2 technologie, dit zorgt ervoor dat de netwerkcapaciteit van het hotel in de behoefte van de hotelgast voorziet, dit voor nu en in de toekomst.
En dit alles zonder dat hiervoor de infrastructuur in het hotel gewijzigd dient te worden, hiervoor kan namelijk het bestaande coax netwerk gebruikt worden, dit zorgt voor lage installatiekosten en geen uitval (downtime) van de hotelkamers.

Het Gigabit IP-netwerk dat gerealiseerd wordt op het coax netwerk, zorgt voor een snel, betrouwbaar en veilig netwerk en kan overweg met de hoogste kwaliteit UHD-content.

Dit end-point is klein in formaat en wordt geleverd met een televisie bracket, zodat deze gemakkelijk en uit het zicht bevestigd kan worden achter de televisie. De EoC mediaconverter kan gevoed worden via de usb poort van de tv, heeft een netwerkpoort en een coax in- en uitgang.

Meer weten over Triax Ethernet over Coax?

Ook u kunt gebruikmaken van uw bestaande coax-infra om internet- en rtv-signalen te distribueren in bijvoorbeeld uw (hospitality)bedrijf of appartementencomplex. Wilt u meer weten over deze betrouwbare (draadloze) gigabit internetoplossing zonder ingewikkelde installatie en hoge investeringen? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hier vindt u de productinformatie van de Triax EoC producten.