TRIAX terug van weggeweest bij Bombeeck Digital

TRIAX terug van weggeweest bij Bombeeck Digital

TRIAX-producten en hospitality-oplossingen beschikbaar via Bombeeck Digital in de Benelux.

26 februari 2018

Eindhoven, Nederland - Bombeeck Digital kondigt vandaag aan het volledige leveringsprogramma van het Deense TRIAX te distribueren in de Benelux.

Dankzij de ontwikkeling van TRIAX richting de hospitalitymarkt levert Bombeeck Digital vanaf nu een compleet nieuwe reeks geïntegreerde producten, zoals flexibele headend-systemen, online communicatieplatforms en Ethernet via Coax-oplossingen. Naast het gamma betrouwbare en innovatieve TRIAX schotelantennes, kabels en meer, betekent deze stap ook een hernieuwde samenwerking tussen de twee bedrijven.

"We zijn verheugd dat we TRIAX weer in ons assortiment kunnen opnemen", zegt Léon Bombeeck, Managing Director van Bombeeck Digital. "Onze eerste samenwerking met TRIAX eindigde in 2007. De tijd is rijp om opnieuw samen te werken. De gerenommeerde kwaliteit van hun producten is een waardevolle aanvulling op ons aanbod. Ook biedt de samenwerking beide partijen nieuwe kansen op het gebied van horeca en verwante markten."

"Het is geweldig om weer samen te werken", aldus Jeroen van der Maat, Sales Manager Solutions TRIAX. "Bombeeck was onze eerste exportklant en onze lange geschiedenis samen verdient een nieuw hoofdstuk. Met onze naadloze oplossingen groeien we als speler op de hospitalitymarkt en Bombeeck heeft de expertise en betrouwbaarheid die we zoeken voor de Benelux."

TRIAX ontwikkelt onder andere een uitgebreid scala headends. Het vlaggenschip, de TRIAX TDX Black Edition, ondersteunt upgrades en installaties en heeft tot maximaal 16 ingangsmodules en 6 Quad-uitgangsmodules.

Alle TRIAX-producten zijn vanaf nu te bestellen in de dealer-webshop van Bombeeck Digital.

Bekijk de TRIAX catalogus hier (PDF, 25 MB)