Complete gigabit netwerkoplossing over uw bestaande coaxinfra

Complete gigabit netwerkoplossing over uw bestaande coaxinfra

Ethernet over Coax + WiFi van TRIAX is een betrouwbare netwerkoplossing die uw bestaande coax-infrastructuur aansluit op de toekomst. Het systeem benut het volledige potentieel van coaxkabels en maakt van het bestaand coaxnetwerk een hoogwaardig 1 Gbps-netwerk met wifi. Tegelijkertijd blijven tv-signalen over dezelfde coaxkabels lopen. TRIAX verstevigt met de technologie haar reputatie als betrouwbare, innovatieve partner in het leveren van veilige, beveiligde netwerken en WiFi-toegang.

Betrouwbaar netwerk, eenvoudig te installeren

Ethernet over Coax + WiFi is ideaal voor o.a. hotels, woningcorporaties en kleine bedrijven met een coax-infrastructuur. De technologie is een betaalbaar alternatief voor netwerkinstallatie. EoC + WiFi maakt gebruik van de bestaande coaxbekabeling, waarmee bedrijven zonder hoge investeringen een betrouwbaar netwerk met wifi-services kunnen opleveren.

Een nieuwe stap voor coax

Deze technologie is een toonaangevende stap voorwaarts voor de netwerkmogelijkheden van coax. TRIAX EoC + WiFi biedt de mogelijkheid om een willekeurig aantal virtuele netwerken te creëren, om bijvoorbeeld bedrijfsgegevens te scheiden van netwerktoegang die u gasten aanbiedt. Bovendien blijven de coaxkabels tegelijkertijd beschikbaar voor de distributie van radio- en tv-signalen.

TRIAX EoC + WiFi is los verkrijgbaar, maar komt nog meer tot zijn recht als onderdeel van TRIAX Solutions. Zo beheert u bijvoorbeeld netwerktoegang met het TRIAX In Touch-communicatieplatform en IPTV-signalen over hetzelfde coaxnetwerk met TRIAX headends.

Ondersteuning voor klanten van Bombeeck Digital

Bombeeck Digital is distributeur van TRIAX. We leveren de TRIAX EoC + WiFi producten en ondersteunen u hiermee graag. Verder kunt u gebruikmaken van de TRIAX Training Academy om getraind te worden in het gebruik en ondersteunen van TRIAX Ethernet over Coax + WiFi.