Dreambox DM820 HD PVR 1xPnP DVB-S2 op=op

€ 139,00
Art.nr.:
ART.500107A
MPN:
DM820 HD PVR

Dreambox DM820HD

Het Dreambox assortiment is uitgebreid met de krachtige DM820HD. De op Linux-gebaseerde settopbox is uitgerust met state-of-the-art digitale technologie, welke een naadloze samenwerking met de Dreambox besturingssysteem verstrekt, waardoor de gebruiker in een nieuwe dimensie van digitale mediaconsumptie terechtkomt. 

De DM820HD is de perfect gevormde symbiose van tv-ontvangst en IT-technologie in een compacte behuizing die slechts 225 x 145 x 52 mm meet (B x D x H). Het stijlvolle design van glanzend zwart en zilver verbergt het intelligente media systeem dat niets te wensen over laat op het gebied van de reproductie van schitterende foto's en ruimtevullende geluid. De Dreambox combineert krachtige technologie met een elegant, intuïtieve bedieningsconcept, en maakt volledig gebruik van alle mogelijkheden die de digitale media toepast.

De DM820HD biedt state-of-the-art technologie die zijn gelijke niet heeft op het gebied van Linux-gebaseerde media systemen: 7.000 MIPS Dual Core processor, 2 GB RAM-geheugen, terwijl Gigabit-Ethernet en HDMI 1.4 aansluitingen een vloeiende overdracht garanderen van high-definition bewegende beelden. Twee USB-interfaces illustreren de connectiviteit van de innovatieve Dreambox voor externe opslagmedia. Bovendien wordt het vermogen van het mediasysteem vermeerderd met de geïntegreerde 2,5" harde schijf. Met het tunerslot kan de gebruiker genieten van optimale flexibiliteit op het vlak van digitale tv-ontvangst - ofwel via satelliet, ofwel terrestrische antenne of kabel.

De HbbTV inhoud van de kanalen is naadloos geïntegreerd in de moderne gebruikersinterface van de nieuwe Dreambox. De ergonomisch ontworpen afstandsbediening biedt de gebruiker volledige controle over de meest compacte Linux-PVR in de wereld. De intuïtieve menustructuur leidt hem door de wereld van digitaal entertainment. Het media center van de DM820HD omvat alle inhoud die is opgeslagen in het thuisnetwerk: muziek, foto's, video's. De krachtige zoekfunctie presenteert precies het entertainment dat de gebruiker van innovatieve toepassingen verwacht.