5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Totaal TV test de WiFi-Camp Pro2


De WiFi-Camp Pro2 van Alfa Network is de opvolger van het eerdere model. Totaal TV heeft hem uitvoerig getest.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tom Schilders

WK 2018 in Ultra HD-kwaliteit

15 jun. 2018 11:33:11


De zomer van 2018 is behoorlijk sportief met het WK Voetbal in Rusland van 14 juni tot 15 juli. Wilt u elk grassprietje haarscherp in beeld hebben? Dan heeft Canal Digitaal de oplossing.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tom Schilders


Ethernet over Coax + WiFi van TRIAX is een betrouwbare netwerkoplossing die uw bestaande coax-infrastructuur aansluit op de toekomst. Het systeem benut het volledige potentieel van coaxkabels en maakt van het bestaand coaxnetwerk een hoogwaardig 1 Gbps-netwerk met wifi. Tegelijkertijd blijven tv-signalen over dezelfde coaxkabels lopen. TRIAX verstevigt met de technologie haar reputatie als betrouwbare, innovatieve partner in het leveren van veilige, beveiligde netwerken en WiFi-toegang.


Betrouwbaar netwerk, eenvoudig te installeren

Ethernet over Coax + WiFi is ideaal voor o.a. hotels, woningcorporaties en kleine bedrijven met een coax-infrastructuur. De technologie is een betaalbaar alternatief voor netwerkinstallatie. EoC + WiFi maakt gebruik van de bestaande coaxbekabeling, waarmee bedrijven zonder hoge investeringen een betrouwbaar netwerk met wifi-services kunnen opleveren.


Een nieuwe stap voor coax

Deze technologie is een toonaangevende stap voorwaarts voor de netwerkmogelijkheden van coax. TRIAX EoC + WiFi biedt de mogelijkheid om een willekeurig aantal virtuele netwerken te creëren, om bijvoorbeeld bedrijfsgegevens te scheiden van netwerktoegang die u gasten aanbiedt. Bovendien blijven de coaxkabels tegelijkertijd beschikbaar voor de distributie van radio- en tv-signalen.


TRIAX EoC + WiFi is los verkrijgbaar, maar komt nog meer tot zijn recht als onderdeel van TRIAX Solutions. Zo beheert u bijvoorbeeld met het TRIAX In Touch-communicatieplatform netwerktoegang en met TRIAX headends IPTV-signalen over hetzelfde coaxnetwerk.


Ondersteuning voor klanten van Bombeeck Digital

Bombeeck Digital is distributeur van TRIAX. We leveren de TRIAX EoC + WiFi producten en ondersteunen u hiermee graag. Verder kunt u gebruikmaken van de TRIAX Training Academy om getraind te worden in het gebruik en ondersteunen van TRIAX Ethernet over Coax + WiFi.

Geplaatst in Algemeen door Tom Schilders

Wacht u Digitenne (DVB-T2) af?

4 mei 2018 13:48:09

Triax TDH 800 headend

KPN gaat Digitenne voor het einde van 2018 omzetten naar DVB-T2 met HEVC/H.265 omdat het bedrijf frequentieruimte moet inleveren. Dit betekent echter wel dat de meeste tv-toestellen een losse settopbox nodig hebben om Digitenne te kunnen blijven ontvangen.


Het omzetten van een bestaand Digitenne headend van DVB-T naar DVB-T2 heeft daarom als gevolg dat u alle tv’s moet vervangen door H.265 compatible toestellen of bij elk toestel een losse settopbox moet plaatsen.


Er is een betaalbaar alternatief. We hebben in samenwerking met Triax een flexibele oplossing ontwikkeld, die we u voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.


Plug & play over naar Joyne Zakelijk

Met het compleet geconfigureerde Triax TDH 800 headend maakt u gebruik van uw bestaande coax-infra. Als u gebruikmaakt van een multiswitch of LNBF, kunt u deze direct aansluiten op de SAT-ingang (DiSEqC, 22KHz, 13/18 V). Het systeem is ingericht voor het Joyne Basis Zakelijk pakket:


  • 1 x Triax TDH 800 main unit
  • 2 x Triax TDH 811 Frontend DVB-S2
  • 2 x Triax TDH 844 DVB-T Backend CI óf Triax TDH 846 DVB-C backend CI
  • 4 x Joyne Pro Business CI-module Conax incl. smartcard

We leveren dit headend plug & play met DVB-T uit of DVB-C uit.Om het Joyne signaal te ontvangen heeft u een schotelantenne (min. 64 cm en voorzien van twin lnbf) nodig, deze is niet inbegrepen. De overeenkomst voor Joyne Basis Zakelijk kunnen wij voor u ook verzorgen. Met dit pakket ontvangt u 36 televisiezenders (waaronder 17 in HD-kwaliteit) en 10 radiozenders voor € 5,75 per aansluiting. De regionale zenders worden in carrousel uitgezonden op twee kanalen.


Flexibele oplossing voor televisieontvangst

Het Triax TDH 800 headend is modulair gebouwd en daarom bijzonder flexibel. De unit heeft 16 sloten voor modules, waarmee u eenvoudig en tegen lage kosten bijvoorbeeld de Duitse FTA zenders toevoegt aan het zenderpakket. U bent met deze oplossing voorbereid op de toekomst.


Zenderpakket Joyne Basis Zakelijk

Televisie Radio
NPO 1/2/3 HD Discovery ID HD TV Oost NPO Radio 1/2/3/4/5
RTL 4/5/7/8 HD Nickelodeon Omroep Gelderland Radio NL
SBS 6/9 HD TLC History Channel HD 100% NL
Net 5 HD Omroep Brabant National Geographic Sky Radio
Disney XD/Veronica HD L1 Family 7 Radio 538
Comedy Central AT5 Fox Veronica
Spike 24 Omroep Zeeland Crime+ Investigation
Eurosport HD TV West 24 Kitchen
Eurosport 2 HD TV Noord FTA
Discovery Channel HD Omrop Fryslan
Geplaatst in Algemeen door Tom Schilders
Bombeeck Digital kondigt aan het volledige leveringsprogramma van het Deense TRIAX te distribueren in de Benelux.Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tom Schilders

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in